Wimper behandelingen

Het plaatsen van een nieuwe set wimperextensions

De One by One techniek houdt in dat er op vrijwel iedere eigen wimper een extension wordt bevestigd met een minimale hoeveelheid lijm. Op deze manier wordt een mooie, natuurlijke look gecreëerd. De extensions zijn gemaakt van pure zijde. Hierdoor voelen ze zacht en comfortabel aan. 

 

Van tevoren wordt bekeken welke extensions het beste bij uw gezicht, ogen en wensen past. Zo zijn er verschillende diktes, lengtes en krultypes. De gemiddelde behandelingsduur voor het plaatsen van een One by One set wimperextensions is 90 tot 120 minuten.

Het bijvullen van de wimperextensions

U verliest ongeveer 3 (eigen) wimperhaartjes per dag, per oog. Hier groeit dan weer een nieuwe wimper. Om uw extensions mooi vol te houden kunt u deze bij ons laten 'bijvullen'. Dit houdt in dat de nieuwe wimperhaartjes weer worden voorzien van een extension.

 

Bijvullen duurt tussen de 45 en 90 minuten, afhankelijk van de tijd die tussen de (bijvul) behandeling heeft gezeten.

Voor de behandeling

Na de behandeling


Het liften van uw eigen wimpers

Lash lifting is een behandeling die zeer geschikt is voor dames die geen wimperextensions kunnen of willen hebben. Bij deze behandeling worden de eigen wimpers gelift en gekruld, desgewenst worden de (eigen) wimpers ook nog geverfd. Het resultaat blijft 5 tot 9 weken zichtbaar, zelfs als je gaat zwemmen, douchen of sporten. Ook is gewone mascara eigenlijk niet meer nodig, zo ontzettend mooi is het eindresultaat. 

 

Tijdens deze behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Door gebruik te maken van een speciale vloeistof worden de wimpers zorgvuldig over de pads heen geplaatst waardoor de haartjes mooi gekruld worden. Vervolgens wordt er een fixeergel aangebracht om de wimpers in model te houden. Ieder haartje wordt meegenomen tijdens deze behandeling. We gebruiken voor deze behandeling geen wimper krultang of wimper rollers, waardoor de wimpers geen schade op kunnen lopen. 


Voor en na de behandeling Lash Lifting

Wenkbrauw behandelingen

Browtastic Henna behandelingen

Henna bestaat al ontzettend lang, maar is momenteel erg populair voor het kleuren van de wenkbrauwen. Het mooie van deze behandeling is dat de henna zich niet alleen hecht op de wenkbrauwhaartjes, maar ook een beetje op de huid eronder. Dit maakt de kleuring extra diep, en ongeacht jouw huidtype blijft de kleuring op de huid 2 weken zitten en op de haartjes van je wenkbrauwen zelfs tot 6 weken.   

 

Omdat Henna al zo lang gebruikt wordt weten we erg veel over dit materiaal. Het is zeer veilig te gebruiken voor zowel de huid als de haren van de wenkbrauwen. Henna is een plantaardig natuurproduct dat wordt gemaakt van de struik Lawsonia Inermis. Het is dus vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide en beschadigt het zowel de huid als de haren van de wenkbrauwen niet. Tot slot is henna te krijgen in allerlei tinten, waardoor we altijd de juiste kleur voor jou beschikbaar hebben. 

 

De behandeling bestaat uit de volgende stappen: 

 

1. Intake gesprek

2. Reinigen en scrubben van de wenkbrauwen

3. Analyse vorm gezicht en wenkbrauwen

4. Uittekenen van de vorm (het zogenoemde "shapen")

5. Tinten met Henna

6. Waxen, tweezen en trimmen van de wenkbrauwen

7. Nazorg en advies 


Voor en na de behandeling Browtastic Henna brows